Virulite Anti-koortslip Lichttherapielamp

Beschikbaarheid: Niet in voorraad

€ 99,00

Snel overzicht

Virulite behandelt op innovatieve en effectieve wijze een koortslip. Het speciale infrarood licht stimuleert een lokale imuunreactie waardoor de koortslip niet doorbreekt of snel verdwijnt als de blaasjes toch al zijn gevormd. De effectiviteit is klinisch aangetoond. Om de hoge werkzaamheid van Virulite bij koortslip te benadrukken gaat je aankoop gepaard met een unieke 180-dagen-tevredenheidsgarantie.


LET OP! Door een logistiek probleem wordt de Virulite tijdelijk ZONDER de normale winkelverpakking geleverd. U ontvangt de Virulite wel steriel verpakt, met handleiding, met batterij. Bestellingen na 16.30 kunnen wij pas een werkdag later versturen.

Koortslip behandeling met Virulite

Dubbelklik op de afbeelding voor groot formaat

Uitzoomen
Inzoomen

Meer afbeeldingen

 • Koortslip behandeling met Virulite
 • Virulite koortslip
 • Koortslip behandeling Virulite

Virulite behandelt op innovatieve en effectieve wijze een koortslip. Het speciale infrarood licht stimuleert een lokale immuunreactie waardoor de koortslip niet doorbreekt of snel verdwijnt als de blaasjes toch al zijn gevormd. De effectiviteit is klinisch aangetoond. Om de hoge werkzaamheid van Virulite bij koortslip te benadrukken gaat je aankoop gepaard met een unieke 180-dagen-tevredenheidsgarantie.

- Gewicht: 38 gram
- Lichttechniek: LEDs
- Lichtspectrum: 1072 nanometer
- Stroomtoevoer: vervangbare batterij
- Handleiding: Nederlands, Engels
- Certificering: medisch CE-0123 IIb
- Garantie: 3 jaar
- Extra: 180-DAGEN-TEVREDENHEIDSGARANTIE

 1. 100% tevreden Review by Annemarie
  Prijs
  Garanties
  Werkzaamheid

  ik gebruik de virulite nu een paar jaar. Ja je moet nog wel bij de 1e tintelingen in actie komen, maar als dat lukt dan komt de koorstuitslag niet door. Als ik te laat ben en de koortslip al verder opgekomen is, dan nog gaat het verloop veel sneller en helpt het enorm tegen de pijn. Superaanrader dus. vind dat huisartsen het ook moeten promoten. (Geplaatst op 06-03-14)

 2. Super Review by Greetje
  Prijs
  Garanties
  Werkzaamheid

  Ik heb vaak last van een koortslip al vanaf kinds.
  Alles geprobeerd lippleisters a €10 help ook niet alle zalfjes enz enz.

  Ik heb er inmiddels al een aantal gekocht voor vrienden.
  Het werkt vind het alleen vreemd dat het niet in de winkel te koop is. Eem super product voor mensen die vaak last hebben van een koortslip. (Geplaatst op 27-02-14)

 3. fantastisch Review by Anneke
  Prijs
  Garanties
  Werkzaamheid

  Als het op vakantie boven de 25 graden is, voelde ik altijd meteen een koortslip opkomen. In juni heb ik ViruLite gekocht. In juli een week op vakantie en ja hoor: meteen de bekende tinteling. ViruLite erop en geen koortslip gekregen. Toeval? Net in september nog een weekje weg en weer de tintelingen. ViruLite hielp weer onmiddellijk en geen koortslip gehad. Fantastisch! Ik ga hem zelfs cadeau doen aan een vriendin met hetzelfde probleem en mijn huisarts op de hoogte stellen. (Geplaatst op 05-10-13)

 4. Blij!! Review by Diane van Gelder
  Prijs
  Garanties
  Werkzaamheid

  Ik vind het een super ding! Mijn immuunsysteem is niet in orde, waardoor een koortslip zich bij mij gelijk over mn hele lichaam verspreidt. Met het gebruik van de virulight komt de koortslip welliswaar gewoon door, maar blijft gewoon op z'n plek!
  Voor mij is het een uitkomst. (Geplaatst op 12-04-13)

 5. werkt Review by Antoinette
  Prijs
  Garanties
  Werkzaamheid

  Mijn dochtertje van 8 had heel vaak een koortslip. Ik kwam dit tegen op internet en heb het ondanks mijn twijfels besteld. Ik ben heel blij dat ik het gedaan heb want haar koortslip ging toen veel sneller weg en is daarna ook veel langer dan normaal weg gebleven. (Geplaatst op 09-04-13)

 6. super! zeer tevreden met dit product. Review by Lizzy
  Prijs
  Garanties
  Werkzaamheid

  Ik heb virulite nu ongeveer twee jaar en ben van mijn koortslip af. Als ik en kleine tinteling voel gebruik ik de lamp direct en dan komt de koortslip niet door. En dit terwijl ik maandelijks last had van een koortslip. Dus wat mij betreft de 50 euro zeker waard. De cremes op de markt werken niet en zijn ook duur. Ik zeg kopen! (Geplaatst op 26-01-13)

 7. Super!! Review by lia oosterveen
  Prijs
  Garanties
  Werkzaamheid

  Ik stond nogal argwanend tegenover dit product, dacht: het zal wel weer. Maar na een vermogen aan allerlei smeermiddeltjes, wil je het toch proberen.
  Nu een half jaar in mijn bezit, het is een klein wondertje, ik snap niet precies hoe het werkt, maar in dat halve jaar geen enkele koortslip gehad. Bij de eerste prikkeling, hup, apparaatje erop en
  geen koortslip. Ik raad dit product zeer zeker aan!! (Geplaatst op 14-01-13)

 8. Jawohl Review by G
  Prijs
  Garanties
  Werkzaamheid

  Bizar hoe zo'n ding werkt. Ik heb er heel wat verschillende tubes doorheen gejaard door de jaren heen zonder enig resultaat. Direct na de eerste keer gebruik was de tinteling, jeuk en pijn weg. Huid was ook sneller hersteld. Ben heel benieuwd of mn koortslip nu ook niet meer of minder vaak terugkomt. So far, so good. Aanrader (Geplaatst op 04-01-13)

 9. snelle service Review by Maja
  Prijs
  Garanties
  Werkzaamheid

  Ik heb de virulite nu 24 uur in huis.Service was erg goed, s'avonds besteld, volgende middag in huis. De pijn is meteen weg inderdaad. Ik smeer evengoed nog n creme erop, en dan komt de pijn, prikkeling meteen terug. Weet niet of ik moet stoppen met smeren? De koortslip lijkt minder te worden vandaag. Heb 3 koortslippen achter elkaar gehad. Dus hoop dat ik nu echt even verlost ben als deze weg is. Tot nu toe niet ontevreden dus! (Geplaatst op 16-11-12)

 10. Slecht, koorstlip genezing duurde gewoon 10 dagen Review by Jonathan
  Prijs
  Garanties
  Werkzaamheid

  Slecht, het hielp helemaal niets. Netjes 2x op een dag de virulite gebruikt. Daarbij gebruikte ik aciclovir zalf speciaal tegen koortslip extra... maar de behandeling werkte niet. Nu maar eens zien of de 180 garantie werkt.. (Geplaatst op 25-09-12)

 11. Wauw Review by XXX
  Prijs
  Garanties
  Werkzaamheid

  Super lampje! (Geplaatst op 22-08-12)

 12. Fantastisch Review by Jaap
  Prijs
  Garanties
  Werkzaamheid

  Normaal heb je altijd zon tintelent gevoel, dit is METEEN weg als je de lamp gebruikt. Het gedeelte waar de koortslip op komt zetten blijft ook zeer beperkt.
  Normaal duurde bij mij 1 koortslip altijd 2 a 3 weken voordat hij weg was met die smerige zalfjes.
  Als ik nu een koortslip krijg gebruik ik het meteen en voel ik niks meer, vervolgens is het na 2 a 3 DAGEN weg!

  FANTASTISCH! (Geplaatst op 24-06-12)

 13. top Review by willem
  Prijs
  Garanties
  Werkzaamheid

  Ik ben heel blij met de ViruLite. De pijn is snel weg en inderdaad in 3 dagen ben je er zo goed als vanaf. Vroeger met of zonder zalfjes 9 tot 12 dagen, een geweldig verschil.
  Misschien nog een tip: breng ook een model met een aftel klokje voor ongduldige figuren zoals ik. (Geplaatst op 05-05-12)

 14. Uitstekend Review by H.K.
  Prijs
  Garanties
  Werkzaamheid

  De lamp hielp mij pas echt bij mijn 3e koortslip. Ik had contact opgenomen met het bedrijf omdat ik twijfelde aan de effectiviteit. Hun belofte kwam uit. Ik heb nu veel minder last van koortslip dan voor het gebruik. Normaal 1 keer per maand, nu heb ik al 4 maanden geen koortslip meer gehad.

  Volgens mijn arts zou dit licht ook moeten werken bij wratten. Dit ben ik nu aan het uitproberen en het lijkt er op hierop dat het hier werkt aangezien mijn wrat kleiner wordt. (Geplaatst op 17-04-12)

 15. dank voor de goede service Review by Jeanette B.
  Prijs
  Garanties
  Werkzaamheid

  Een aanrader, niet alleen mbt de effectiviteit tegen koortslip, maar ook vanwege de goede service. Mijn virulite gaaf geen 'eind-piepje' meer. Was een beetje bang dat ik mijn virulite een tijdje kwijt zou zijn vanwege de reparatieperiode en dat ik precies dan een koortslip aanval zou krijgen, maar ik kreeg direct een nieuw exemplaar toegestuurd en kon vervolgens gratis de defecte terugsturen. Geweldig. (Geplaatst op 30-03-12)

 16. Twijfelig.. Review by Meike
  Prijs
  Garanties
  Werkzaamheid

  Qua pijn werkt hij inderdaad! De jeuk en het branderig gevoel gaat snel weg.
  Alleen hij verminderd de doorbraak bij mij niet. Ik gebruik de ViruLite nu 2 dagen maar de koortslip blijft is nog niet weg. Wat dat betreft erg jammer. Misschien had ik er te veel van verwacht. Ik blijf de lamp wel gebruiken. Maar de pijn is gelukkig wel veel minder.. (Geplaatst op 25-01-12)

 17. het werkt Review by anton
  Prijs
  Garanties
  Werkzaamheid

  Alles geprobeerd, maar dit apparaat werkt echt (Geplaatst op 17-11-11)

 18. Heel goed Review by Jeremy
  Prijs
  Garanties
  Werkzaamheid

  Ik had het niet gedacht, maar de Virulite werkt echt heel goed. (Geplaatst op 23-09-11)

 19. Super Review by Super
  Prijs
  Garanties
  Werkzaamheid

  Tja, super! Mijn koortslip breekt niet meer door met de Virulite. (Geplaatst op 09-09-11)

 20. top Review by Peter
  Prijs
  Garanties
  Werkzaamheid

  Zojuist een tweede besteld als cadeautje. Ik vind het produkt echt helemaal geweldig. Ook de suppersnelle levering. (Geplaatst op 25-08-11)

 21. werkt echt Review by JvdH
  Prijs
  Garanties
  Werkzaamheid

  Al eerder een beoordeling hier geplaatst. In vorige beoordeling gaf ik aan dat het nog te vroeg was om een echt oordeel te geven over de effectiviteit.

  Van de week voelde ik een tinteling van een koortslip opkomen. Virulite er op en mijn koortslip is niet doorgebroken. De Virulite werkt dus echt. Ik kan de Virulite bij iedereen aanraden. (Geplaatst op 21-07-11)

 22. Heel tevreden Review by JER
  Prijs
  Garanties
  Werkzaamheid

  De Virulite nu voor de tweede keer gebruikt en ook nu is mijn koortslip niet doorgebroken. Een aanrader. (Geplaatst op 30-06-11)

 23. heel goed Review by ano
  Prijs
  Garanties
  Werkzaamheid

  Wat een geweldig product. Ik heb een vermogen gespendeerd aan creme's, maar met zeer weinig resultaat. Ik heb met Virulite nu twee keer een uitbraak kunnen voorkomen. (Geplaatst op 22-06-11)

 24. Eindelijk Review by J
  Prijs
  Garanties
  Werkzaamheid

  Eindelijk iets tegen koortslip dat helpt. Virulite om 21.00 besteld en de volgende dag werd de Virulite om 10 uur al bezorgd. Mijn koortslip is niet doorgebroken. Wonderlijk (Geplaatst op 07-06-11)

 25. Fantastisch Review by Koortslipje
  Prijs
  Garanties
  Werkzaamheid

  De Virulite werkt super!!!! (Geplaatst op 01-06-11)

 26. Heel goed Review by Marieke
  Prijs
  Garanties
  Werkzaamheid

  Ik hoorde Tom Sebastian op Radio10Gold enthousiast over de Virulite vertellen. Op dat moment stond mijn koortslip al op doorbreken. De volgende dag had ik de Virulite al in huis, maar de blaasjes waren al ontstaan. Mijn koortslip was vervolgens echter binnen 3 dagen weer helemaal weg. Erg goed product. (Geplaatst op 28-05-11)

 27. Snelle bezorging Review by JvdH
  Prijs
  Garanties
  Werkzaamheid

  eindelijk een webshop die zijn beloftes nakomt. Gisteravond op kwart over negen besteld, nu al in huis. Mijn koortslip is al doorgebroken dus hoop dat Virulite de genezing verkort. Kan hier nu nog niets over zeggen. Pijn is wel direct weg en dat op zich is al heel fijn. Dus 'werkzaamheid' wel alvast als zeer goed gewaardeerd. (Geplaatst op 26-05-11)

 28. Mooie deal en werkt Review by Patrick
  Prijs
  Garanties
  Werkzaamheid

  De 180-dagen garantie was voor mij de doorslag en snap nu waarom ze deze aanbieden. Ze zullen er weinig terugkrijgen. Die van mij namelijk niet. Direct na het gebruik verdween de tinteling en de stekende pijn. Mijn koortslip brak niet door. Absoluut een aanbeveling waard. (Geplaatst op 25-05-11)


Schrijf uw eigen beoordeling

Virulite Anti-koortslip Lichttherapielamp

Hoe waardeert u dit product? 1 ster = matig, 5 sterren is uitstekend *

  1 ster 2 sterren 3 sterren 4 sterren 5 sterren
Werkzaamheid
Garanties
Prijs