Goodlite Lichttherapie

Goodlite Lichttherapie is gespecialiseerd in lichttherapie en lichttherapielampen.Goodlite lichttherapie

Bedrijfsgevens Goodlite

Vestigingsadres : Amsterdamsestraatweg 15-H
  : 1411 AW  NAARDEN
Postadres : Postbus 5193
  : 1410 AD  NAARDEN
Telefoon : +31 (0)299 - 405 328
Fax : +31 (0)35 - 678 14 76
E-mail : info(AT)goodlite.nl
  : of klik HIER
Bank : ABN AMRO 46.28.43.122
IBAN / SEPA : NL28ABNA0462843122
BIC : ABNANL2A
Kamer van Koophandel : 34273448
BTW identificatienummer : NL196042355B01

 

Over Goodlite

Goodlite is in 2007 opgericht en is gespecialiseerd in lichttherapie. De oprichter, René van Klaveren, is jarenlang nationaal en internationaal werkzaam geweest bij diverse beursgenoteerde farmaceutische bedrijven. In zijn laatste functie bij Wyeth Pharmaceuticals (in 2010 opgegaan in Pfizer) was hij verantwoordelijk voor een toonaangevend antidepressivum. Deze expertise op het gebied van neuroscience en medische wetenschap vormt nog steeds een belangrijk fundament waarmee wij onze klanten optimaal kunnen adviseren in de aankoop en gebruik van de meest hoogwaardige lichttherapielampen.

Hoogwaardige lichttherapielampen

Goodlite selecteert en distribueert alleen hoogwaardige lichttherapielampen van gerenommeerde fabrikanten die kunnen voldoen aan onze strenge eisen op het gebied van veiligheid en kwaliteit. Zo bieden wij alleen medisch goedgekeurde, evidenced based geneeskundige lampen aan. Voor alle op de website’s van Goodlite aangeboden producten is Goodlite de exclusieve en officiële Nederlandse distributeur. Wij verkopen deze lampen direct aan consumenten, artsen, praktijken en instellingen zoals ziekenhuizen, maar leveren ook aan gezondheids- en thuiszorgwinkels.

Samenwerking met artsen en specialisten

Goodlite werkt nauw samen met wetenschappers, artsen, klinieken en specialisten. Goodlite adviseert en laat zich in haar bedrijfsvoering door medici adviseren. De constante kennisuitwisseling met artsen is een belangrijke succesfactor in de snelle groei van ons bedrijf.

Optimale service

Dankzij onze door artsen erkende expertise op het gebied van lichttherapie en de nauwe samenwerking met artsen, wetenschappers en fabrikanten kunnen wij u een optimale service bieden, voor, tijdens en na de aankoop van een van onze producten.
Anno 2011 is Goodlite actief in heel Europa. Het hoofdkantoor is gevestigd in Amsterdam.

Persinformatie

Goodlite wordt door artsen erkent als de lichttherapiespecialist van Nederland. Graag delen wij deze kennis met u. Neem contact met ons op voor informatie over Virulite, lichttherapie, onze andere lichttherapieproducten als bijvoorbeeld de Litebook EDGE tegen winterdepressie en/of beeldmateriaal (in hoge resolutie). Wij kunnen snel reageren aangezien wij begrijpen dat u, als journalist, gebonden bent aan deadlines. Wij denken daarbij graag met u mee wanneer u input nodig heeft voor een shoppingpagina, themabijlage, artikel of leuke actie.

  • Perscontact: René van Klaveren
  • Telefoonnummer: +31(0)6-46737240
  • Email: rene(AT)goodlite.nl

Vacatures

Er zijn momenteel geen vacatures.

tevredenheidsgarantie koortlip