Garantie

Je aankoop van een Virulite anti-koortslip lichttherapielamp gaat gepaard met meerdere garanties:

Technische garantie

De aankoop van een Virulite gaat gepaard met een productgarantie van maar liefst 3 jaar!
Virulite.nl / Goodlite, verklaart dat indien een defect in het materiaal of constructie van de Virulite zich binnen 3 jaar na de oorspronkelijke datum van aankoop zich voordoet, het apparaat, naar keuze van Virulite.nl/ Goodlite, zal repareren of vervangen. Dit geldt alleen indien de Virulite is gebruikt in huiselijke kring; niet is beschadigd door verkeerd of onzorgvuldig gebruik, onderhoud of ongeval en niet is gewijzigd of gerepareerd door iemand anders dan Virulite.nl / Goodlite.

Retourinstructies

  • Verpak de Virulite goed, zodat tijdens het terugsturen de kans op schade tot een minimum wordt gereduceerd.
  • Voeg een kopie van de aankoopfactuur toe alsmede een korte beschrijving van het defect.
  • Frankeer het pakket voldoende en verstuur het naar onderstaand adres. Goodlite is niet verantwoordelijk voor het zoekraken of beschadiging van het pakket tijdens het terugsturen. Ongefrankeerde pakketten worden geweigerd.

Binnen 7 dagen na ontvangst van het pakket zullen wij een nieuwe of gerepareerde Virulite verzenden.

Er zit geen garantie op de meegeleverde batterij.

Retouradres

Goodlite
Defect Virulite
Postbus 5193
1410 AD  NAARDEN

Recht van retour

Bij Virulite.nl kan je binnen 14 dagen na ontvangst van het product de aankoop ongedaan maken, het zogenaamde ‘recht van retour’ ofwel de '14-dagen-zichttermijn'. Let op, indien de seal rondom de Virulite is verbroken is het niet meer mogelijk deze te retourneren! Indien het seal is verbroken is automatisch de 180-dagen-tevredenheidsgarantie van toepassing. Indien u gebruik wilt maken van het recht van retour dan dient u ons binnen 14 dagen na ontvangst van het product ons hierover te informeren (bij voorkeur per e-mail).

Retourinstructies

  • Verpak de Virulite goed, zodat tijdens het terugsturen de kans op schade tot een minimum wordt gereduceerd.
  • Voeg een kopie van de aankoopfactuur toe en noteer hierop tevens een bankrekeningnummer en de te naamstelling van deze bankrekening.
  • Frankeer het pakket voldoende en verstuur het binnen 14 dagen na het verstrijken van de herroepingstermijn naar onderstaand adres.
  • Goodlite is niet verantwoordelijk voor het zoekraken of beschadiging van het pakket tijdens het terugsturen. Ongefrankeerde pakketten worden geweigerd.

Bij gebruikmaking van het herroepingsrecht wordt het aankoopbedrag binnen 14 dagen teruggestort op het opgegeven bankrekeningnummer.

Retouradres

Goodlite
Recht van retour Virulite
Postbus 5193
1410 AD NAARDEN

180-dagen-tevredenheidsgarantie

Je aankoop van een Virulite gaat gepaard met een unieke 180-dagen-tevredenheidsgarantie. Dit betekent dat je de Virulite naar ons kan terugsturen als je binnen deze termijn van bijna een half jaar niet tevreden bent over het product!

Bestel dus direct een Virulite zodat je je koortslip direct op effectieve wijze kunt behandelen als je deze voelt opkomen.

Lees hier meer over de 180-dagen-tevredenheidsgarantie en de voorwaarden.

tevredenheidsgarantie koortlip