Ervaringen Virulite tegen koortslip

Voorafgaand aan de introductie hebben we een aantal mensen die regelmatig last hebben van een koortslip gevraagd de Virulite voor jou te testen en hun ervaringen met ons te delen. Na een oproep op het internet hebben zij 6 maanden lang de Virulite in het bezit gehad. Lees hier hun ervaringen.

Michelle, 21 jaar, student

"Ik vind het een reuze handig apparaatje. Je hoeft hem maar kort te gebruiken. Meerdere keren per dag smeren met zalfjes vond ik erg lastig en vies. En had nooit het idee dat de zalfjes echt iets deden. De Virulite echter wel. Hij nu zit standaard in mijn handtas, zodat ik de Virulite direct kan gebruiken als ik een koortslip voel opkomen."

Judith, 37 jaar, verloskundige

"Ik heb zelf geen last van koortslip, maar kom vanuit mijn functie regelmatig in contact met vrouwen die door de stress en vermoeidheid net voor of na de bevalling een koortslip krijgen. Niet alleen vervelend, maar ook erg gevaarlijk voor de baby. Ik heb vijf Virulites mogen testen met groot succes. Vrouwen met koortslipblaasjes waren veel sneller van hun koortslip verlost. Bij vier vrouwen die nog geen blaasjes hadden kon dit ook daadwerkelijk worden voorkomen. Bij een vrouw lukte dit niet, maar de blaasjes waren vervolgens wel veel sneller weg. Ik vind het een superuitvinding."

Mehmet, 24 jaar, productiemedewerker grafische drukkerij

"Helemaal top! Tinteling? Lampje er op en klaar. Ik kan met de Virulite voorkomen dat het een echte koortslip wordt. Echt goed, want ik vind het maar goor als ik een koortlip bij iemand anders zie. En dat vinden ze het ook bij mij als ik van die vieze rode plekken met korstjes heb."

Femke, vrouw, administratief medewerker

"Ik schaam me altijd dood als ik andere mensen te woord moet staan als ik een koortslip heb. En ik heb het echt vaak, zo'n 6 tot 9 keer per jaar. De Virulite helpt echt. Twee keer een koortslip voorkomen en twee keer was hij wel doorgebroken. De hersteltijd is echt aanzienlijk sneller dan met een creme of zalf. Ook vind ik het een voordeel dat de pijn direct verdwijnt."

Menno, 22 student

"Ik heb hem maar een keer kunnen gebruiken. Wel met groot succes. Altijd als ik met wintersport ga voel ik vanwege de hoge UV-straling in de bergen traditioneel op de eerste dag al een koortslip opkomen. Dat is mega-a-relaxed aangezien er dan weinig  te 'scoren' valt bij de apres-ski.  Wie wil er nu een kerel met een koortslip? De koortslip kwam deze keer niet door en echt een vette vakantie gehad. Daarna geen koortslip meer gehad wat ik erg gek maar zeer OK vind."

 Iris, 30, receptioniste

"Ik heb sinds mijn 20e regelmatig last van een koortslip. Ik gebruik al jaren niets meer tegen koortslip aangezien de beschikbare zalfjes bij mij niet werken en gebrek aan beter. Ik heb het dus maar geaccepteerd dat ik er meerder keren per jaar niet op mijn mooist uitzie. Toen ik zwanger werd nam de stress wel toe aangezien ik mijn baby niet wil besmetten met het virus. De oproep tot deelname aan deze test was dan ook een geschenk uit de hemel. Zou dit dan wel werken? Karel kwam gezond ter wereld en na twee dagen werd mijn angst waarheid, ik voelde een koortslip opkomen. De Virulite heeft zijn belofte waargemaakt, want het is bij tintelingen gebleven. Ik moet hierbij wel aangeven dat ik (uit angst op besmetting) de Virulite vaker dan 2 keer per dag heb gebruikt. Wel 5 keer per dag. Ik heb geen bijwerkingen ervaren. Ook twee latere uitbraken heb ik in de kiem kunnen smoren. Ik kan de Virulite iedereen aanbevelen."

Huliyah, 19, vrouw, leerling verpleegkunde

"Als ik een koortslip heb sluit ik mij zoveel mogelijk thuis op. Ik vind een koortslip zo genant. Ik baal hier erg van want ik ga hierdoor ook niet shoppen of stappen met mijn vriendinnen. Ik doe alleen dingen waar ik echt niet onder uit kan. Ik heb mij zelfs een aantal keren ziek gemeld. De Virulite vind ik geweldig. Het werkt echt. Ook vind ik het geweldig dat de pijn vrijwel direct verdwijnt na het gebruik."

Arnold, 43 jaar, IT-consultant

"Ik zeil graag en veel, maar dit is funnest voor mijn lippen. Ik heb dan ook minimaal een keer per maand een koortslip. Het herstel duurt bij mij normaal ook wat langer aangezien ik met mijn tanden veel bijt op de wond. De Virulite bevalt mij uitstekend. Ik heb nu drie keer een koortslip weten te voorkomen. Ik baalde dan ook flink toen ik laatst twee nachten niet thuis was en een koortslip voelde opkomen. Toen ik thuiskwam was de koortslip al doorgebroken. De koortslip was desondanks toch sneller weg dan voorheen dankzij de Virulite."

Saskia, 39, huisarts-assistente

"Ik heb zelf en (in samenspraak met de arts) vijf van onze patienten de Virulite mogen testen met zeer goed resultaat. Als je de opkomende koortslip vroegtijdig behandeld met de Virulite kan je een uitbraak voorkomen. Als er blaasjes zijn ontstaan dan zijn is de hersteltijd aanzienlijk korter."

Kay, 18 jaar, scholier

"Een koortslip is zo niet cool. Mijn moeder heeft mij opgegeven voor deze test. Ik dacht niet dat dat ding zou werken, maar dat doet het echt."

Deel je ervaring

Klik HIER voor nog meer ervaringen met de Virulite anti-koortslip lichttherapielamp. Je kunt hier ook je eigen ervaringen met de Virulite met anderen delen.

 

tevredenheidsgarantie koortlip