Betaal na ontvangst met Multifactor

Bij Goodlite kunt u producten kopen waarbij u pas na ontvangst van de bestelling hoeft te betalen. Bij deze betalingsmethode maken wij gebruik van de diensten van Multifactor / Multisafepay. De betaaloptie is alleen mogelijk voor mensen woonachtig in Nederland.

MultiFactor voert voor Goodlite het volledige achteraf betaalproces uit. Ter goedkeuring van uw verzoek achteraf te betalen voert MultiFactor online een 'real-time' gegevenscontrole uit en gaat u automatisch akkoord metachteraf betalebetalen na ontvangstn de acceptatievoorwaarden en betalingsvoorwaarden van MultiFactor. Als uw verzoek is geaccepteerd ontvangt u na enkele dagen via de e-mail een betaalverzoek van MultiFactor om de gekochte producten te betalen. U betaalt hierbij het bedrag direct aan MultiFactor en niet aan Goodlite.

Met het gebruik van deze betaaloptie kunt u bij ons producten bestellen tot een maximale waarde per bestelling van € 300,00. MultiFactor hanteert een strikt privacybeleid zoals omschreven in haar privacy statement. Mocht onverhoopt uw verzoek tot achteraf betalen niet geautoriseerd worden, dan kunt u natuurlijk het aan te kopen product betalen met een andere betaalmethode. U kunt bij vragen altijd contact met MultiFactor opnemen. Voor meer informatie verwijzen wij u naar de MultiFactor website.

Vragen over Betaal na Ontvangst

Indien u nog vragen heeft over Betaal na Ontvangst met Multifactor voor-, tijdens of na de bestelling, neem dan contact op met Multifactor. Goodlite heeft geen inzicht of inspraak in de acceptatie of afhandeling van de betaaloptie Betaal na Ontvangst.

Contactgegevens Multifactor

Email: support@multifactor.nl
Telefoon : 0900-685 8400

tevredenheidsgarantie koortlip