Koortslipbehandeling met Virulite

Een koortslipbehandeling met Virulite is zeer eenvoudig.

  1. Gebruik de Virulite zodra je de verschijnselen van een koortslip voelt opkomen (het stadium van tintelingen).
  2. Behandel de koortslip met Virulite tweemaal daags gedurende slechts drie dagen.

Het is absoluut geen probleem de Virulite vaker op een dag of langer dan drie dagen te gebruiken, zonder enig risico op bijwerkingen.

De Virulite activeren

  1. Druk op de blauwe startknop om de Virulite te activeren. U hoort een ‘piep’ en het indicatorlampje in de Virulite koortslip behandeling gebruikstartknop begint groen te knipperen. De Virulite is nu actief en straalt therapeutisch infrarood licht uit. Dit speciale infrarood licht is niet zichtbaar voor het menselijke oog. Je kan nu beginnen met de koortslipbehandeling.
  2. Plaats de behandelkop met de twee LED-lampjes drie minuten lang op de huid rond de (opkomende) koortslip. Als het geïnfecteerde gebied groter is dan de behandelkop, verplaats dan de Virulite na afloop van de behandelcyclus en herhaal de behandeling.
  3. Na een koortslipbehandeling van 3 minuten schakelt het apparaat zich automatisch uit. Dit wordt tevens aangegeven door een ‘piep’.

Het is aan te bevelen de Virulite voor - en na de koortslipbehandeling met een desinfecterend schoonmaakmiddel te reinigen. 

tevredenheidsgarantie koortlip