Virulite Anti-koortslip Lichttherapielamp

Garanties
Prijs
Werkzaamheid
28 beoordeling(en)

Beschikbaarheid: Niet in voorraad

€ 99,00

Koortslip behandeling met Virulite

Dubbelklik op de afbeelding voor groot formaat

Uitzoomen
Inzoomen

Klantenbeoordelingen

Artikelen 1 tot 10 van 28 in totaal

per pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
100% tevreden Review door Annemarie
Prijs
Garanties
Werkzaamheid
ik gebruik de virulite nu een paar jaar. Ja je moet nog wel bij de 1e tintelingen in actie komen, maar als dat lukt dan komt de koorstuitslag niet door. Als ik te laat ben en de koortslip al verder opgekomen is, dan nog gaat het verloop veel sneller en helpt het enorm tegen de pijn. Superaanrader dus. vind dat huisartsen het ook moeten promoten. (Geplaatst op 06-03-14)
Super Review door Greetje
Prijs
Garanties
Werkzaamheid
Ik heb vaak last van een koortslip al vanaf kinds.
Alles geprobeerd lippleisters a €10 help ook niet alle zalfjes enz enz.

Ik heb er inmiddels al een aantal gekocht voor vrienden.
Het werkt vind het alleen vreemd dat het niet in de winkel te koop is. Eem super product voor mensen die vaak last hebben van een koortslip. (Geplaatst op 27-02-14)
fantastisch Review door Anneke
Prijs
Garanties
Werkzaamheid
Als het op vakantie boven de 25 graden is, voelde ik altijd meteen een koortslip opkomen. In juni heb ik ViruLite gekocht. In juli een week op vakantie en ja hoor: meteen de bekende tinteling. ViruLite erop en geen koortslip gekregen. Toeval? Net in september nog een weekje weg en weer de tintelingen. ViruLite hielp weer onmiddellijk en geen koortslip gehad. Fantastisch! Ik ga hem zelfs cadeau doen aan een vriendin met hetzelfde probleem en mijn huisarts op de hoogte stellen. (Geplaatst op 05-10-13)
Blij!! Review door Diane van Gelder
Prijs
Garanties
Werkzaamheid
Ik vind het een super ding! Mijn immuunsysteem is niet in orde, waardoor een koortslip zich bij mij gelijk over mn hele lichaam verspreidt. Met het gebruik van de virulight komt de koortslip welliswaar gewoon door, maar blijft gewoon op z'n plek!
Voor mij is het een uitkomst. (Geplaatst op 12-04-13)
werkt Review door Antoinette
Prijs
Garanties
Werkzaamheid
Mijn dochtertje van 8 had heel vaak een koortslip. Ik kwam dit tegen op internet en heb het ondanks mijn twijfels besteld. Ik ben heel blij dat ik het gedaan heb want haar koortslip ging toen veel sneller weg en is daarna ook veel langer dan normaal weg gebleven. (Geplaatst op 09-04-13)
super! zeer tevreden met dit product. Review door Lizzy
Prijs
Garanties
Werkzaamheid
Ik heb virulite nu ongeveer twee jaar en ben van mijn koortslip af. Als ik en kleine tinteling voel gebruik ik de lamp direct en dan komt de koortslip niet door. En dit terwijl ik maandelijks last had van een koortslip. Dus wat mij betreft de 50 euro zeker waard. De cremes op de markt werken niet en zijn ook duur. Ik zeg kopen! (Geplaatst op 26-01-13)
Super!! Review door lia oosterveen
Prijs
Garanties
Werkzaamheid
Ik stond nogal argwanend tegenover dit product, dacht: het zal wel weer. Maar na een vermogen aan allerlei smeermiddeltjes, wil je het toch proberen.
Nu een half jaar in mijn bezit, het is een klein wondertje, ik snap niet precies hoe het werkt, maar in dat halve jaar geen enkele koortslip gehad. Bij de eerste prikkeling, hup, apparaatje erop en
geen koortslip. Ik raad dit product zeer zeker aan!! (Geplaatst op 14-01-13)
Jawohl Review door G
Prijs
Garanties
Werkzaamheid
Bizar hoe zo'n ding werkt. Ik heb er heel wat verschillende tubes doorheen gejaard door de jaren heen zonder enig resultaat. Direct na de eerste keer gebruik was de tinteling, jeuk en pijn weg. Huid was ook sneller hersteld. Ben heel benieuwd of mn koortslip nu ook niet meer of minder vaak terugkomt. So far, so good. Aanrader (Geplaatst op 04-01-13)
snelle service Review door Maja
Prijs
Garanties
Werkzaamheid
Ik heb de virulite nu 24 uur in huis.Service was erg goed, s'avonds besteld, volgende middag in huis. De pijn is meteen weg inderdaad. Ik smeer evengoed nog n creme erop, en dan komt de pijn, prikkeling meteen terug. Weet niet of ik moet stoppen met smeren? De koortslip lijkt minder te worden vandaag. Heb 3 koortslippen achter elkaar gehad. Dus hoop dat ik nu echt even verlost ben als deze weg is. Tot nu toe niet ontevreden dus! (Geplaatst op 16-11-12)
Slecht, koorstlip genezing duurde gewoon 10 dagen Review door Jonathan
Prijs
Garanties
Werkzaamheid
Slecht, het hielp helemaal niets. Netjes 2x op een dag de virulite gebruikt. Daarbij gebruikte ik aciclovir zalf speciaal tegen koortslip extra... maar de behandeling werkte niet. Nu maar eens zien of de 180 garantie werkt.. (Geplaatst op 25-09-12)

Artikelen 1 tot 10 van 28 in totaal

per pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Schrijf uw eigen beoordeling

Virulite Anti-koortslip Lichttherapielamp

Hoe waardeert u dit product? 1 ster = matig, 5 sterren is uitstekend *

  1 ster 2 sterren 3 sterren 4 sterren 5 sterren
Werkzaamheid
Garanties
Prijs